Zwemvereniging NOVA organiseert regelmatig zwemwedstrijden in het Optisport Pagedal zwembad te Stadskanaal.

In het seizoen 2021-2022 is de Kanaalstreek wedstrijdenserie opgestart, deze wedstrijden bestaan uit 25 meter afstanden voor minioren en junioren, 50 meter afstanden voor minioren, junioren en senioren en 100 meter afstanden voor junioren en senioren. Bij deze wedstrijden zijn er medailles beschikbaar voor minioren en junioren.

Op deze pagina is alle informatie te vinden over toekomstige wedstrijden die worden georganiseerd door NOVA.
Het wedstrijdsecretariaat van NOVA is bereikbaar per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kanaalstreek serie 28-5-2022
Inzwemmen: 15.30 uur | Juryvergadering: 15.30 uur | Aanvang wedstrijd: 16.00 uur

Bij deze ronde zijn er medailles beschikbaar voor de 50 meter schoolslag (minioren en junioren).