Actie Potgrond

Speciaal voor Nova heeft Noordkoop BV in Gieten een sponsoractie op touw gezet.
Je koopt AS Exellent Bloemen en Plantenaarde Potgrond.voor € 3,75 voor 40 liter/zak en je koopt voor € 10.00 3 zakken (dus in totaal 120 liter verdeeld over 3 zakken)
Bestellen kan via de Potgrondactie/zpc Nova sponsorcommissie bestellijn: 06-21204901 of via de website van Noordkoop BV of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

@de leden van Nova: er gaan geen lijsten rond waarbij de leden de zakken aan de man moeten brengen. Maar als je iemand kent die potgrond nodig heeft, kan het zeker geen kwaad ze op onze website te wijzen. Iedereen kan daar bestellen, lid of niet!

Bestellingen kunnen worden afgehaald bij de winkel van Noordkoop BV in Gieten.
Het afhaaladres daarvan is:

Noordkoop BV
Bloemakkers 9
9461 GX Gieten

De winkel is open van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur.
Betaling bij levering à contant of per bank na ontvangst.
Als er bij de aflevering niemand aanwezig is, wordt er na de aflevering een sms gestuurd, zodat je weet, dat de potgrong wel is aangekomen.

Potgrond NOVA web