Bestuur
Naam Functie Telefoon  
vacant Voorzitter    
Kasper Groen Vice voorzitter 0597 646 900 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Carin Meyer Secretaresse   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Stefan Kwant Penningmeester   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jos Manning Lid 0599 313 683 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Technische commissie
Naam Telefoon  
Kasper Groen (voorzitter) 0597 646 900 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Johan Arling   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gerhard Bontjer   Stuur een e-mail
Jonny Buurman 0599 417 760 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Herman Feimann   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marieke Manning 06 50 429 728 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Judith Specken 0599 853 845 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Willy Groen 0597 646 900 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoofdtrainster
Naam Telefoon  
Marieke Manning 06 50 429 728 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Trainers

Alle trainers zijn te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naam
Johan Arling
Tanja Bontjer
Heiltje Bosch
Jonny Buurman
Laura Buurman
Mariël Buurman
Janna Drent
Marthe van Ginkel
Pernell van Ginkel
Willy Groen
Wendy van Kalmthout
Hendrik Mellema
Ellen Schuur
Irma de Vries

Zoeken