• Welkom op de website van
    Zwemvereniging NOVA
    Welkom­ op de nieuwe website van zwemvereniging NOVA, wij zwemmen in het Pagecentrum in Stadskanaal.
    Op onze website kunt u lezen wat w­ij als zwemvereniging doen en geven informatie over de zwemsport in
    het algemeen. Log snel in of meldt je aan om meer informatie op deze website te lezen.
  • Erkend KNZB leerschool
    Zwemvereniging NOVA
    Wat we doen:
    Wij schaven nog verder aan je techniek
    waardoor je mooier en sneller kunt zwemmen
    Wij zwemmen alle slagen (schoolslag, rugslag,
    vlinderslag, vrije slag
    Wij doen mee aan wedstrijden, waarmee je
    je kunt meten met leeftijdgenoten
    Wij bouwen aan je conditie
    Wij bezorgen je veel lol en nieuwe vrienden!

10 maart was er een spannende Swimkick/ minioren wedstrijd in Delfzijl. Nienke, Stijn, Kim, Denise en Laura mochten op verschillende afstanden uitkomen. In totaal zijn er 5 medailles mee naar huis gegaan!

Nienke heeft zowel op de 25 school als op de 25 vrije slag een bronzen medaille gewonnen. Stijn behaalde 2 zilveren medailles, op de 25 school en de 25 vrije slag en Kim heeft een zilveren medaille gewonnen op de 50 vrije slag. Denise is met 2 honderdste verschil net 4de geworden op de 50 vrije slag, maar heeft ontzettend goed haar best gedaan! Laura haalde een prachtige 6de plaats op de 100 vrije slag, met een mooie PR. Het was weer een top middag met onze 5 Toppers!

sponsorworden

Social-media