• Welkom op de website van
    Zwemvereniging NOVA
    Welkom­ op de nieuwe website van zwemvereniging NOVA, wij zwemmen in het Pagecentrum in Stadskanaal.
    Op onze website kunt u lezen wat w­ij als zwemvereniging doen en geven informatie over de zwemsport in
    het algemeen. Log snel in of meldt je aan om meer informatie op deze website te lezen.
  • Erkend KNZB leerschool
    Zwemvereniging NOVA
    Wat we doen:
    Wij schaven nog verder aan je techniek
    waardoor je mooier en sneller kunt zwemmen
    Wij zwemmen alle slagen (schoolslag, rugslag,
    vlinderslag, vrije slag
    Wij doen mee aan wedstrijden, waarmee je
    je kunt meten met leeftijdgenoten
    Wij bouwen aan je conditie
    Wij bezorgen je veel lol en nieuwe vrienden!

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Het afgelopen weekend 20 en 21 februari, vonden in Leiden de jaarlijkse Speedo jaargangwedstrijden plaats. Onder begeleiding van coach Jonny stonden Marc en Mats op de blokken. De wedstrijden zijn bedoeld voor jonge zwemmers onder de 12 jaar. De snelste achttien zwemmers van Nederland per jaargang mogen starten. Mats kwam op zaterdag in actie en zwom een kleine halve seconde van zijn tijd op de 50m. vlinderslag af. De tijd 39.52 was goed voor een 12de plek. Marc startte op de zondag, verbeterde zijn tijd op de 100m. rug met ruim 2 seconden naar 1.17.02 en behaalde daarmee een 7de plek. Coach en zwemmers waren dik tevreden!

Social-media

Like ons op Facebook